Algade 61
4760  Vordingborg
Telefon:
4512 4990

 

 

Startside

 

 

 

 

 


 

Siden er optimeret til
1024 x 768 eller højere

MODELFLYVNING DANMARK

   

Counter
vores besøgstæller

Vejret i Vordingborg
Vejret på Madsnedø

 


Nye medlemmer forsøger vi at hjælpe så godt vi kan. Dvs. er du nyt medlem i klubben, vil du altid kunne spørge de erfarne om råd mht. indkøb af egnet fly og udstyr. Har du allerede anskaffet udstyr vil vi forsøge at skaffe dig en instruktør som du fremover laver aftaler med ang. flyvning.

Da det er meget individuelt hvor hurtigt man lærer at flyve sikkert, kan der ikke sættes nogen fast tidsgrænse herpå. Det er derfor en sag mellem dig og din instruktør at aftale og resurser der skal bruges på at træne.

Det kan forekomme at der er flere nye piloter som samtidig her behov for instruktør, og vi jo alle sammen skal flyve bare lidt - vil det altid være en balance gang mht. den tid man kan forvente at være i luften. En god dag skulle dog gerne slutte med at du tydelig fornemmer det går fremad og har fået en masse erfaring og selvtillid.

Under en periode med gode vejrforhold kan der flyves to til tre gange ugentligt, og det ikke unormalt at piloter kommer meget hurtigt efter det. Efter de første landinger, som er det meste kritiske, vil instruktøren så give grønt lys til at du kan flyve på egen hånd.
Derefter vil han også fralægges sig instruktør rollen og dermed du selv ansvaret for din videre flyvning. Du er herefter berettiget til at flyve på egen hånd og alt det du lyster.

Til højre herfor er der links til flere relevante side.
Bemærk specielt
pladsreglerne, som er en vigtig sikkerheds instruks, som alle bør være fortrolig med.

På siden med Link , kan du finde danske klubber med egen hjemmeside. RC-unionen og Hobby forhandlere er oplagt at besøge, hvis du søger brugt eller nyt udstyr.

                

Her er links til nyttig og praktisk information om forskellige forordninger og regler.

Forsikringen som du
automatisk er omfattet af
ved medlemskab af unionen.

Luftfartsloven
Den lov vi er underlagt fra Statens Luftfartsvæsen.

Stormodeller
Er modeller med over 7 Kg.
startvægt eller Jetfly.

Metanol forhandlere
Personerne der har tilladelse til at sælge brændstof.

Vores egne love kan du se her.

Pladsreglerne
Vedr. benyttelse af flyvepladsen.

Gæstepiloter
Her har vi en side til, hvor nyttig
og nødvendig information er nedfældet.